Weekendopvang

Maandelijks organiseert Chill4U meerdere te gekke weekenden. Tijdens deze weekenden hebben de kinderen en jongeren bij ons een plek waar persoonlijke aandacht en gezelligheid centraal staan. In deze sfeer               ondersteunen wij hen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. Tijdens de weekenden werken we met de kinderen / jongeren (onder andere) aan de volgende persoonlijke leerdoelen:

tafeltennis-vriendschappen opbouwen en onderhouden
-correcte omgang met conflicten
-leren communiceren met leeftijdsgenoten en met de begeleiding
-we streven ´Christelijke´ normen en waarden na
-zelfstandigheid en zelfvertrouwen vergroten
-zelfacceptatie stimuleren

Samen met de ouders stellen we een ondersteuningsplan op waarin we 1 of 2 concrete leerdoelen opstellen. Daarnaast is er tijdens de weekenden natuurlijk tijd voor het ondernemen van leuke en spannende                    activiteiten en om gewoon lekker samen te chillen.DSC_0296

Bij de samenstelling van de groepen houden we zo veel mogelijk             rekening met de leeftijd, het ontwikkelingsniveau en de interesses van de jongeren. De deelnemers worden verdeeld in groepen van maximaal 6 deelnemers.

 

Chill4U heeft meerdere begeleiders die een sociaal pedagogische opleiding hebben gevolgd of volgen en daarnaast ervaring met de doelgroep hebben. Hierbij hanteren we de regel dat 1 begeleider maximaal 4 kinderen begeleidt.

Voorafgaand aan de weekendopvang vindt een gratis intake gesprek plaats. Op deze wijze kunnen we een goed beeld krijgen van nieuwe deelnemers. Om u aan te melden voor de weekendopvang kunt u op onderstaande button klikken.

aanmeldbutton